Jos aiot myydä kotisi lähitulevaisuudessa, keittiön uusiminen voi nostaa kotisi arvoa ja houkutella ostajia. Mutta voi tuntua lähes mahdottomalta suunnitella keittiötä jollekin, jota et ole koskaan edes tavannut.


Voi olla vaikea tietää, mikä keittiötyyli vetoaa useimpiin potentiaalisiin ostajiin, joten tässä on 5 suunnitteluvinkkiä, joita voit käyttää, kun muokkaat keittiötäsi jälleenmyyntiä varten.

Pidä se yksinkertaisena


Kun suunnittelet keittiötä jonkun toisen makuun, kokonaissuunnitelman pitäminen yksinkertaisena on tapa edetä. Älä rasita budjettiasi ylimääräisillä, huippuluokan lisävarusteilla tai säilytysratkaisuilla. Kalliit kruununupit tai laatikoiden nupit voidaan helposti muokata, kun koti on ostettu, eivätkä ne yleensä ole merkittävä myyntivaltti. Sama neuvo pätee kaapin ovien tyyleihin ja laatikoiden kokoihin. Käytä Vintage- ja Plain-tyylisiä kaappeja ja vakiokokoisia laatikoita. Yksinkertainen muotoilu ei vain houkuttele massoja, vaan jättää myös koristeelliset aksentit asunnonomistajan mielikuvituksen varaan.

Käytä neutraalia makua


On hyvä syy, että neutraalit beiget, ruskeat ja valkoiset ovat keittiön suosituimpia värejä – ne todella kestävät ajan testin. Antiikkivalkoiset kaapit, joissa on pähkinälasitus, sopivat hyvin lähes mihin tahansa työtasoväriin ja voivat antaa pienimmillekin keittiöille avoimen ja kutsuvan ilmeen. Klassiset värit ovat aina parempi valinta trendikkäiden mallien sijaan, koska ne houkuttelevat kaikenikäisiä ostajia.

Ajattele toimintoa


Vaikka keittiösi saattaa houkutella heitä, se on keittiön toiminto, joka voi todella myydä kotisi. Tyyliä voi muuttaa tai päivittää ajan myötä, mutta ostaja haluaa varmistaa, että tämä on tila, jossa hän näkee itsensä viettävän aikaa pitkään. Jos sinulla on tilaa, lisää saari tai aamiaisnurkkaus ja keskustele käsityöläisen kanssa työkolmioista, jotka tekevät keittiöstäsi toimivamman.


Harkitse laminaatti- tai kiinteäpintaisia ​​työtasoja


Materiaalista riippuen työtasot voivat olla keittiöpäivityksesi suurin kulu. Laminaatti- ja Solid Surface -tasot ovat paljon edullisempi vaihtoehto kivitasoille, ja niitä on satoja värejä, jotka jäljittelevät kivitasojen ainutlaatuista muotoilua.

Reface huoltovapailla kaapilla


Koska kaapit vievät 80 % keittiösi näkyvästä tilasta, kaappien päivittämisellä voi olla valtava ero. Mutta kaikki uudet mukautetut puiset kaapistot voivat olla aikaa vievä ja kallis projekti. Huoltovapaat kaapit ovat yhtä kauniita kuin puu, kestävämpiä ja halvempia kuin perinteiset puukaapit. Olemassa olevien kaappiesi uusiminen saa aikaan dramaattisen muutoksen ja saat keittiösi valmiiksi jälleenmyyntiä varten päivissä viikkojen sijaan.