Lue lisää tästä tuotteesta


Punch-lista on yksinkertaisimmillaan luettelo jäljellä olevista asioista, jotka on hoidettava, ennen kuin hanke voidaan päättää ja sopimus julistaa täysin täytetyksi. Jäljellä olevat puutteet, kuka on niistä vastuussa ja milloin ne on korjattava, sisältyvät kaikki täsmälliseen ja hyvin jäsenneltyyn puutelistaan, mikä tekee siitä tehokkaan työkalun kaikille projektiin osallistuville. ArchiSnapperin avulla voit luoda perusteellisen tarkistuslistan rakennushanketta varten.

Vältä sen lykkäämistä viime hetkeen astiHankkeen tärkeimpinä ajankohtina pääurakoitsijan, omistajan ja arkkitehdin tulisi kokoontua yhteen ja käydä yhdessä punch-walk. Jännitteet lisääntyvät ja kustannukset nousevat, kun hankkeita lykätään loppuun asti ennen täydellisten tarkastusten suorittamista. Tämän vuoksi rullaava reikäluettelo eli säännöllinen reikäkävely on suositeltavin menetelmä.


Jaa sopimukset ja tekniset eritelmät selkeästi


Ensimmäinen askel reikäluettelon täyttämisessä on yksityiskohtaiset sopimuspaperit, joissa hahmotellaan kaikki työn osa-alueet, jotka on saatettava loppuun. Teknisten eritelmien tulisi olla hyvin dokumentoituja epäselvyyksien poistamiseksi. Varmista, että kaikki osapuolet ymmärtävät ne.

Kameroiden käyttö


Merkityt kuvat ovat erinomainen tapa näyttää puutteet muille osapuolille. Niistä voi olla hyötyä myös erimielisyyksien ratkaisemisessa. Joskus seuraava rakennusvaihe voi alkaa ennen kuin työsi on täysin valmis, mikä voi aiheuttaa ongelmia. Sinulla on riitatilanteessa fyysinen todiste siitä, että työ on tehty oikein.

Punch-listan läpikäynnin aikana


Tarkista, että lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä, vesihanat, ikkunat ja niin edelleen kaikki toimivat kuten pitääkin. Älä unohda ottaa asiakasta mukaan reikäluettelon läpikäyntiin. Asiakkaan osallistuminen on hyödyllistä, koska se vähentää riitojen mahdollisuutta myöhemmin.

Hyödynnä ohjelmistoja, joiden avulla voit hallita ja jakaa korjauskohteita


Työmaan tarkastusten aikana asioiden dokumentointiin käytetty aika voidaan maksimoida käyttämällä mobiililaitteessa olevaa punch list -sovellusta. Kaikki osapuolet pysyvät ajan tasalla keskeneräisten kohteiden tilasta käyttämällä punch list -hallintaohjelmistoa. Kaikilla on reaaliaikainen ja ajantasainen näkemys siitä, mitä on tehtävä, sillä muutokset listaan, olivatpa ne sitten uusia kohteita tai valmistuneita kohteita, näkyvät välittömästi.

pirteä ja sosiaalinen käytös


Hymyn hinta ei ole mitään. Ei edes se, että olet mukava, muistat ihmisten nimet, myönnät mokasi ja saat heidät tuntemaan, että heillä on väliä.

Hyödynnä tarkistuslistaa


Tarkistuslistan käyttäminen on tehokas tapa taata, ettei mitään seikkoja jää huomaamatta. Niiden avulla on todennäköisempää, että kaikki pyyntönne täytetään odottamallanne tavalla, ja on epätodennäköisempää, että jokin menee pieleen.