Lue lisää tästä tuotteesta


Punch-lista on yksinkertaisimmillaan luettelo jäljellä olevista tehtävistä, jotka on suoritettava, ennen kuin hanke voidaan julistaa valmiiksi ja sopimusehtojen mukaiseksi. https://wayne1178.edublogs.org/2022/10/15/arkkitehtuurin-poliittiset-sotilaalliset-ja-taloudelliset-vaikutukset-gregor-sailerin-valokuvien-kautta-nahtyna/ Jokainen hankkeeseen osallistuva voi hyötyä kattavasta ja hyvin järjestetystä puutelistasta, jossa on yksityiskohtaisesti eritelty kaikki jäljellä olevat ongelmat, niiden korjaamisesta vastaavat henkilöt ja päivämäärät, joihin mennessä ne on korjattava. ArchiSnapperin avulla voit helposti luoda kattavan puutelistan mihin tahansa rakennushankkeeseen.

Älä lykkää sitä myöhemmäksi


Rakennusprosessin tärkeimpinä hetkinä pääurakoitsijan, omistajan ja arkkitehdin olisi tavattava yhdessä ja käytävä läpi puutteet. On stressaavaa ja kallista lykätä täydellisiä tarkastuksia hankkeen loppuun asti. Siksi on parempi laatia jatkuva reikäluettelo tai tehdä säännöllisiä reikäkävelyjä.

Levitä sopimukset ja eritelmät selkeästi


Ensimmäinen askel puutelistan täyttämisessä on, että sopimuksessa on yksityiskohtaiset sopimusasiakirjat, joissa esitetään kaikki työn osa-alueet, jotka on saatettava loppuun. Teknisten eritelmien tulisi olla hyvin dokumentoituja epäselvyyksien poistamiseksi. Varmista, että kaikki osapuolet ymmärtävät ne.

Tarkat kuvaukset ja vikamerkinnätTehokkaassa puutelistassa on selvät ja täsmälliset kohdat. Erityisesti siinä on annettava seuraavat tiedot puutteista:

Kameroiden käyttö


Ongelmien selittäminen muille on paljon helpompaa, kun käytät kuvia huomautuksineen. Niistä voi olla hyötyä myös riitojen ratkaisemisessa. Muut urakoitsijat saattavat aloittaa seuraavan rakennusvaiheen ennen kuin sinun urakkasi on valmis, jolloin työstäsi voi aiheutua haittaa. Sinulla on riitatilanteessa konkreettiset todisteet siitä, että työ on tehty oikein.

Läpikäynnin aikana Punch-listan läpikäynti


Kaikki ilmastointilaitteista vesihanoihin ja ikkunoiden toimintaan on tarkistettava. https://seatmanx2.bloggersdelight.dk/2022/10/13/miten-huoltoasemat-ja-sahkoautot-vaikuttavat-kaupunkialueisiin/ Musta hana Asiakkaan osallistuminen punssilistan läpikäyntiin on erittäin suositeltavaa. https://baskettramp6.bravejournal.net/post/2022/10/18/DoorScape-on-sis%C3%A4%C3%A4nk%C3%A4yntiarkkitehdeille-suunnattu-kilpailu,-jossa-suunnitellaan-oviaukon-ulkopuolisia-tiloja. Asiakkaan osallistuminen on hyödyllistä, koska se vähentää riitojen mahdollisuutta myöhemmin.

Nivito Suomi

Hyödynnä ohjelmistojärjestelmää, jonka avulla voit hallita ja jakaa korjauskohteita


Työmaan tarkastusten aikana voidaan säästää aikaa käyttämällä mobiililaitteessa olevaa punch list -sovellusta. Punch list -hallintaohjelmiston avulla kaikki prosessiin osallistuvat voivat nähdä tarkalleen, missä vaiheessa he ovat avoimien tehtävien suhteen. Kaikki saavat reaaliaikaisen, ajantasaisen näkymän kohteista, joita heidän on käsiteltävä, ja se päivittyy aina, kun uusi kohde lisätään tai olemassa oleva kohde suljetaan.


asenne, joka on sekä myönteinen että ystävällinenVirnistyksellä ei ole rahallista arvoa. Ei edes sillä, että on mukava olla, muistaa ihmisten nimet, myöntää, kun on mokannut, tai saa heidät tuntemaan, että heillä on merkitystä.


https://seatmanx2.bloggersdelight.dk/2022/10/18/25-meksikossa-sijaitsevaa-puuhun-integroituvaa-sisustusta/

Laadi lista ja käytä sitä


Varmista, ettet jätä mitään ratkaisevaa huomiotta, käyttämällä tarkistuslistaa. Niiden avulla on todennäköisempää, että kaikki pyyntönne täytetään haluamallanne tavalla, ja on epätodennäköisempää, että jokin menee pieleen.